Meal preap: Marokkanisches Zitronen Poulet
Zubereitungszeit
45 MinutenVor ungfähr 10 Jahr bi ig ds erste mau in Marokko gsi. Genauer gseit in Marrakesch. Es isch so e spezieui Stadt. Es isch wunderschön, e chli verrückt, lut, ruhig, farbig irgendwie eifach aues. Es het so schöni Gebäude u Parks und eini vo de beste Chuchine uf der Welt. Die Gwürz, da cha i nümmmm. Ig bi irgendwo i dere Stadt imne Restaurant gsi wos praktisch kener Touris het gha u dert hani Marokkanisches Zitrone Pouelt gässe mit Olive u igleite Salzzitrone. Salzzitrone chunntme hüt o afang a diverse Orte ihr Schwiz über. I ga ds Biel aube ine Afro-Shop wosis hei. Probierets unbedingt us, es isch der Hit. Hie hani euch es passends Rezept.
Zutaten (für 4 Personen)
Anleitung
Die Zwiebeln und den Knoblauch andünsten. Hähnchen dazugeben und leicht anbraten. Die Bouillon dazu giessen und den Zitronensaft und Abrieb dazu geben. Gemahlener Kreuzkümmel, Safranfäden, Paprika edelsüß, Kurkuma, Zimt, Salz und Pfeffer in den Topf geben und das Hähnchen ca. 25 Minuten schmoren.
Die Salzzitronen und die Oliven in den Topf geben und 5 min mit köcheln. Das Gericht nach belieben abschmecken.
Tipps
Ich serviere am liebsten Coucous dazu.
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